Απόκρυψη φίλτρων
Filters 0
Ταξινόμηση ανά:
Filters 0

COMMITTED &
DEDICATED TO

με περισσότερα από 2.000 καταστήματα, σε 56 χώρες σε 5 ηπείρους,
με σχεδόν 100.000 παθιασμένους ανθρώπους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤH DECATHLON

Πιστεύουμε στα οφέλη του αθλητισμού. Στη Decathlon, κάθε μέλος της ομάδας μας έχει ως στόχο να δημιουργεί καινοτόμο, ποιοτικό, προσιτό αθλητικό εξοπλισμό και προϊόντα, έτσι ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι, σε όλο τον κόσμο, να μπορούν να λάβουν μέρος στον αθλητισμό. Έχουμε δημιουργήσει πραγματική αξία στο παιχνίδι και τον αθλητισμό και έχουμε φτάσει να ξεδιπλώνουμε τις  συσκευασίες Decathlon και τα αγαπημένα μας προϊόντα σε όλο τον κόσμο.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ

Είμαστε ένας διεθνής λιανοπωλητής αθλημάτων με 2080 καταστήματα σε 56 χώρες και αν κοιτάξετε λίγο καλύτερα, θα δείτε ότι είμαστε πολύ περισσότερα.

Η Decathlon είναι αφοσιωμένη στο να σας βοηθά, να σας εμπνέει και να σας καθοδηγεί στις αθλητικές σας εμπειρίες. Πιστεύουμε ότι η ανακάλυψη νέων αθλημάτων και η δραστήρια ζωή είναι δικαίωμα όλων και μία τέτοια ζωή δεν πρέπει να είναι μόνο για προνομιακούς λίγους.

Η ομάδα μας είναι αθλητές που είναι γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό για αυτό που κάνουμε. Ενθαρρύνουμε να καινοτομούμε και να βελτιώνουμε, και το πιο σημαντικό, να κάνουμε αλλαγές προς το καλύτερο.

Η Decathlon δεν είναι απλώς μεταπωλητής. Είμαστε μοναδικοί γιατί έχουμε τις δικές μας επωνυμίες. Είμαστε ειδικοί στους τομείς μας, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τα δικά μας προϊόντα στα δικά μας στούντιο και εργαστήρια. Διαθέτουμε πάνω από 20 μάρκες Decathlon, καθεμία αφιερωμένη σε ένα συγκεκριμένο άθλημα ή πρακτική.

Επανεπενδύουμε τα κέρδη μας στην έρευνα και ανάπτυξη, συμβάλλοντας στη μείωση του κόστους συμμετοχής στον αθλητισμό.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε διεθνείς, είμαστε λάτρεις του αθλητισμού και ομαδικοί παίκτες. Από όλες τις θρησκείες. Ολες τις ηλικίες. . Όλα τα χρώματα του δέρματος. Όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων. Ισχυρότεροι μαζί.

Είμαστε όλοι λάτρεις των σπορ που μετέτρεψαν το πάθος μας σε δουλειά και ερχόμαστε από όλο τον κόσμο.

Πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός είναι για όλους. Είμαστε έτοιμοι να σχεδιάσουμε, κατασκευάσουμε και να σας προσφέρουμε τα εργαλεία και τον εξοπλισμό που θα πάρουμε όλοι κάποια μαζί στο γήπεδο, το πάρκο, το δρόμο, το βουνό, το νερό.

Είμαστε η Decathlon και είμαστε πιο δυνατοί μαζί.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Προτεραιότητά μας ήταν πάντα οι άνθρωποι που παίζουν σπορ.

Αποφεύγουμε τους περιορισμούς κατά μάρκα ή τύπο προϊόντος και αντ 'αυτού επικεντρωνόμαστε σε κάθε μεμονωμένο άθλημα ή δραστηριότητα.

Αυτό σημαίνει ότι οι ειδικοί μας σε συγκεκριμένους τομείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους για να δημιουργήσουν τα καλύτερα προϊόντα για το κάθε άθλημά τους.

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Στη Decathlon στόχος μας είναι να κάνουμε τον αθλητισμό προσβάσιμο για πολλούς και πραγματικά ζούμε για αυτή τη φράση.

Όταν περπατάτε σε ένα κατάστημα Decathlon, θέλουμε να πάρετε τα πράγματα, να τα δοκιμάσετε και να παίξετε μαζί τους.

Στήνουμε σκηνές για να μπορείτε να μπείτε μέσα, να μπορείτε να δοκιμάσετε παιχνιδια, δραστηριότητε, αθλήματα… Και πάντα οι ειδικοί μας είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν σε οποιεσδήποτε αθλητικές συμβουλές χρειαστείτε.

Πιστεύουμε στην ανάπτυξη σε πόλεις όπου χρειάζονται αθλητικές λύσεις, συνεπώς συνεχίζουμε να ανοίγουμε καταστήματα και να δημιουργούμε κοινότητες γύρω από τον αθλητισμό.

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι να προστατεύσουμε τη μητέρα φύση. Βοηθάμε τους ανθρώπους να παραμείνουν υγιείς για περισσότερο χρόνο μέσω των αθλημάτων και, ταυτόχρονα, στοχεύουουμε να έχουμε θετικό αντίκτυπο στον πλανήτη.

Πολλά από τα προϊόντα που σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και πουλάμε θα χρησιμοποιηθούν στην ύπαιθρο. Πιστεύουμε στη διατήρηση του φυσικού τοπίου ακριβώς έτσι όπως το βρήκαμε και γι'αυτό τηρούμε την αρχή της μπλε οικονομίας ακολουθώντας μεθόδους βιώσιμης παραγωγής για να βοηθήσουμε στη ζωή της Γης και των κατοίκων της..

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Μετατρέπουμε τα πλαστικά μπουκάλια σε μπουφάν και χρησιμοποιούμε φυσικά υφάσματα και όπου μπορούμε να βοηθήσουμε στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.

Εάν το ποδήλατό σας είναι σπασμένο, θα το διορθώσουμε για να μη χρειαστεί να δημιουργηθούν περισσότερα περιττά πράγματα εκεί έξω.

Θέλουμε να βοηθήσουμε να διασφαλίσουμε ένα σωστό μέλλον με σωστές αρχές για την επόμενη γενιά, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να απολαύσουν τον αθλητισμό και να παραμένουν υγιείς σε ένα ασφαλές και ακμάζον υπαίθριο περιβάλλον.

Η ώρα για την ευαισθητοποίηση έχει δώσει τη θέση της στη δράση, γι 'αυτό αναλαμβάνουμε την ευθύνη μας για τη μείωση, την επαναχρησιμοποίηση, ανακύκλωση και επισκευή σε όλα τα προϊόντα μας και στάδια παραγωγής μας.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι να καταστήσουμε βιώσιμα τα οφέλη του αθλητισμού προσβάσιμα σε πολλούς.

Σε έναν κόσμο όπου ο αθλητισμός έχει τη δυνατότητα να προσφέρει τόσα πολλά, παρέχοντας καινοτόμα, δελεαστικά και υψηλής απόδοσης προϊόντα σε τιμές που είναι προσιτές σε όλους, δεν είναι απλώς δουλειά μας, είναι η αποστολή μας.

Με αυτό ξυπνάμε κάθε πρωί. Από σχεδιαστές και κατασκευαστές έως συμβούλους πελατών και ψηφιακούς προγραμματιστές, όλοι δουλεύουμε γιατί πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός μπορεί και πρέπει να είναι για όλους.

Σχεδιάζοντας μια σκηνή που ξεδιπλώνεται, επιτρέπουμε σε εκατομμύρια ανθρώπους - από όλο τον πλανήτη, ανεξάρτητα από την ηλικία ή το επίπεδο δεξιότητάς τους - να βιώσουν τις χαρές της φύσης. Για να γνωρίσετε την άγρια ​​φύση, κοιμηθείτε κάτω από τα αστέρια και μοιραστείτε το πιο πολύτιμο πράγμα που έχουμε με τους φίλους και την οικογένειά σας - τον χρόνο.

Δημιουργώντας εξοπλισμό που κάνει την αναπνοή υποβρύχια πραγματικότητα, επιτρέπουμε σε εκατομμύρια να ανακαλύψουν τί υπάρχει κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Και τέλος, δεσμευόμενοι στον οικολογικό σχεδιασμό, δίνουμε σε εκατομμύρια πλαστικά μπουκάλια μια δεύτερη ζωή. 

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ

Είμαστε έξυπνοι, προσιτοί και με στιλ. Σχεδιάζουμε τα προϊόντα μας να είναι απλά αλλά έξυπνα, στιλάτα αλλά πρακτικά και προσιτά με έμφαση στην ποιότητα. Από την αρχή, οι χαμηλές τιμές ήταν ο τρόπος μας να διαθέσουμε τα προϊόντα μας σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Οι ομάδες μας ενθαρρύνονται να καινοτομούν, να εμπνέονται και να σχεδιάζουν έχοντας πάντα τον χρήστη ως σημείο αναφοράς. Φανταστούμε τα προϊόντα που θα πάρετε μαζί σας, αναπτύσσουμε πρωτότυπα και, στη συνέχεια, δοκιμάζουμε και τα τεστάρουμε ένα-ένα.

Καμία λεπτομέρεια δεν περνάει απαρατήρητη - τραβάμε φερμουάρ τραβούν, βρέχουμε σακίδια, βγαίνουμε και κάνουμε τα αθλήματά μας και τεστάρουμε τα προϊόντα συχνά στο χώρο από ειδικούς και πελάτες όπως εσείς. Έτσι, όταν λέμε ότι κάτι λειτουργεί, ξέρουμε ότι πραγματικά λειτουργεί.