Απόκρυψη φίλτρων
Filters 0
Ταξινόμηση ανά:
Filters 0

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΥΨΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

Πώς κάνουμε τις τιμές μας τόσο προσιτές;

Στη Decathlon, πιστεύουμε στις αλλαγές που φέρνει η δύναμη του αθλητισμού. Γνωρίζουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνουμε είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές. Έτσι προσφέρουμε πραγματική αξία κάθε μέρα.

Γνωρίζουμε επίσης ότι η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος σημαίνει ζύγιση της ποιότητας και της τιμής του. Η κατανόηση της πραγματικής αξίας και του πραγματικού κόστους των αγαθών που αγοράζετε είναι ζωτικής σημασίας για να είστε ευσυνείδητος καταναλωτής.

Για 40 χρόνια, η Decathlon έχει οδηγήσει σε προϊόντα υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους με ένα μοντέλο που παράγει την καλύτερη αναλογία αξίας προς τιμή στην αγορά. Αυτό σημαίνει ότι κάθε αθλητής έχει πρόσβαση στα πιο καλά τεχνικά προϊόντα και εξοπλισμό στις καλύτερες τιμές.

Να πώς το κάνουμε.

Έρευνα & Ανάπτυξη

Η Decathlon αποτελείται από έναν αυξανόμενο αριθμό υπογεγραμμένων επωνυμιών, καθεμία από τις οποίες είναι τόσο μοναδική όσο και τα αθλήματα στα οποία επικεντρώνονται. Εισάγοντας τις επωνυμίες μας εσωτερικά και έχοντας τις μάρκες μας υπό μια εταιρεία, μπορούμε να συγκεντρώσουμε R&D πόρους και καινοτομίες . Καλύτερη αποτελεσματικότητα σημαίνει χαμηλότερες τιμές.

Ενσωματωμένος Σχεδιασμός

Ο σχεδιασμός προϊόντων μαζικής αγοράς μειώνει έξυπνα το κόστος μας. Οι ομάδες σχεδιασμού μας έχουν πλήρη γνώση των προδιαγραφών κάθε αθλήματος και αποτελεσματικό έλεγχο τόσο του χρόνου όσο και της ποιότητας, προμηθεύοντας τα καλύτερα υλικά. Βελτιστοποιούμε επίσης υλικά, εξαρτήματα, σχήματα και συναρμολόγηση για να δημιουργήσουμε προϊόντα που είναι πιο χρήσιμα και αποτελεσματικά για εσάς, τους χρήστες. Κάθε ομάδα σχεδιασμού βρίσκεται σε βολική τοποθεσία όπου το άθλημά της είναι πιο προσιτό και συχνά ασκείται, επιτρέποντάς μας να παρατηρούμε και να συλλέγουμε σχόλια από τους χρήστες. Όσον αφορά την παραγωγή, οι ομάδες μας αναζητούν συνεχώς τρόπους βελτίωσης των διαδικασιών και απλούστευσης του σχεδιασμού χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα για ενημερωμένα μοντέλα και συλλογές. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να καινοτομούμε συνεχώς τα απαραίτητα για κάθε άθλημα.

Παραγωγή

Δημιουργούμε μακροχρόνιες συνεργασίες με τους καλύτερους βιομηχανικούς προμηθευτές, οι οποίοι ελέγχονται τακτικά για να διασφαλίζονται ασφαλείς συνθήκες εργασίας. Το να είσαι επιλεκτικός σημαίνει μεγαλύτερη παραγωγικότητα χωρίς τον συμβιβασμό βασικών αξιών, όπως ο βελτιωμένος χρόνος στην αγορά και η βελτιωμένη διαχείριση κινδύνων. Δεσμευόμαστε για βιώσιμη ανάπτυξη, βαθμολογώντας τα υφάσματα μας, ασκούμε μέτρα πρόληψης χημικών κινδύνων και μετρώντας τις εκπομπές άνθρακα

Εφοδιαστική Αλυσίδα

Επειδή ελέγχουμε και επενδύουμε στην εφοδιαστική αλυσίδα (σκεφτείτε αποθήκευση, μεταφορά και αυτοματισμό), μπορούμε να μειώσουμε το κόστος και να μειώσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Οι καλές τιμές σε βάρος του πλανήτη δεν αξίζουν τον κόπο. Καταργούμε τη συσκευασία όπου δεν είναι απαραίτητο (δηλαδή χωρίς κουτιά παπουτσιών), υιοθετήσαμε μια πολιτική χωρίς μετρητά για να μειώσουμε το αποτύπωμά μας και τοποθετούμε στρατηγικά τις αποθήκες μας σε κοντινή απόσταση από τα καταστήματά μας για πιο αποτελεσματική αποστολή.

Ολοκληρωμένη Λιανική Πώληση

Ικανοποιημένοι ή ικανοποιημένοι. Είναι μια απλή αλλά ισχυρή υπόσχεση που δίνουμε στους πελάτες μας, η οποία αντικατοπτρίζεται στην πολιτική επιστροφών 90 ημερών. Οι sports leaders μας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των πάντων: αλληλεπιδρούμε με τους χρήστες, συλλέγουμε σχόλια, σας συνδέουμε με τις σωστές επιλογές και μεταφέρουμε τις προτάσεις σας απευθείας στις υπογεγραμμένες μάρκες μας. Στο κατάστημα, παρατηρούμε τις προτιμήσεις σας για τη βελτιστοποίηση του ανεφοδιασμού και στο διαδίκτυο παρατηρούμε κριτικές. Για προϊόντα που κερδίζουν λιγότερα από 3 αστέρια, τα βγάζουμε από τη γκάμα μας και τα βελτιστοποιούμε ώστε να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες. Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο και στο κατάστημα, απαντώντας σε ερωτήσεις και μετρώντας το ενδιαφέρον των προϊόντων για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Από την προσφορά εγγυήσεων έως την παροχή μιας πολυκαναλικής εμπειρίας, προσπαθούμε πάντα για ικανοποίηση. Με αυτόν τον τρόπο, ελπίζουμε να γεφυρώσουμε μια μακροχρόνια σχέση μαζί σας, από την παροχή του πρώτου σας εξοπλισμού έως τη χαρά σας καθώς βελτιώνεστε σε ένα άθλημα. Οι χρήστες πρώτα!

Επιχειρηματικό Μοντέλο

Το ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μας μοντέλο σημαίνει χαμηλά περιθώρια κέρδους. Δεν έχουμε μη ενσωματωμένους εισαγωγείς και βασιζόμαστε σε αποκλειστικούς συνεργάτες, επομένως δεν υπάρχει συσσώρευση περιθωρίων κέρδους που βαρύνεστε όταν αγοράζετε από τη Decathlon. Τα χαμηλά περιθώρια σημαίνουν χαμηλότερες τιμές για εσάς. Επιπλέον, λαμβάνουμε υπόψη το «έξυπνο κόστος» - τομείς στους οποίους εξοικονομούμε ώστε να μπορούμε να επενδύσουμε στη μείωση των τιμών μας. Δεν χορηγούμε σε ομάδες και δεσμευόμαστε να μειώσουμε τα έξοδα προώθησης για να μπορέσουμε να τηρήσουμε την υπόσχεση για εξαιρετικές τιμές.

Καινοτομία

«Καινοτομούμε έξυπνα» γιατί, πρώτα και κύρια, θέλουμε να κάνουμε τον αθλητισμό ευκολότερο για τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας. Τοποθετούμε τον χρήστη στο επίκεντρο της προσέγγισής μας και εστιάζουμε στις καινοτομίες χρήσης.

Καινοτομούμε προς όφελος όλων, σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων, όχι μόνο στο πιο ακριβό ή εξελιγμένο άκρο. Στόχος μας είναι οι καινοτομίες μας να είναι προσβάσιμες σε μέγιστο αριθμό χρηστών παγκοσμίως, επειδή οι τιμές τους είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερες.

Είμαστε σίγουροι για τα προϊόντα μας και για το πώς συμπεριφέρονται σε συνθήκες αθλητισμού. Αυτή η σιγουριά επεκτείνεται στην απίστευτη εγγύηση (Διάρκεια ζωής για σκελετούς ποδηλάτων, 10 χρόνια για σακίδια, 5 χρόνια για κουφώματα μηχανημάτων Fitness και 2 χρόνια για οτιδήποτε άλλο!) που προσφέρουμε στα μέλη μας.

Ο σχεδιασμός είναι σημαντικός καθώς σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στον μεγαλύτερο αριθμό ατόμων πρόσβαση στον ενεργό αθλητισμό. Δίνουμε περισσότερο νόημα, περισσότερη αξία και περισσότερο συναίσθημα χωρίς να το μεταφράζουμε σε υψηλότερες τιμές. Οι σχεδιαστές μας δεν βρίσκονται μόνο σε φυσική γειτνίαση με τα αθλήματα του πάθους τους, αλλά είναι και οι ίδιοι χρήστες. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να ευθυγραμμίσουν την απλότητα με την εξάσκηση των αθλημάτων προκειμένου να προσφέρουν μόνο τα απαραίτητα στους χρήστες μας.

Καινοτόμα προϊόντα

Easybreath ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΉ μασκα

Rollnet 2020

Σκηνή 2' λεπτών

Πιστεύουμε στην αξία του αθλητισμού για μια καλύτερη ζωή, επομένως εστιάζουμε στη μεγιστοποίηση της πραγματικής αξίας των προϊόντων μας. Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, έχουμε καινοτομήσει το επιχειρηματικό μας μοντέλο μαζί με τα προϊόντα μας για να σας προσφέρουμε τα καλύτερα στον αθλητισμό στην καλύτερη τιμή.