Απόκρυψη φίλτρων
Filters 0
Ταξινόμηση ανά:
Filters 0
- SH100 Zip
  • Ζεστές ανδρικές μπότες για πεζοπορία στο χιόνι - SH100 Zip
  • Ζεστές ανδρικές μπότες για πεζοπορία στο χιόνι - SH100 Zip
  • Ζεστές ανδρικές μπότες για πεζοπορία στο χιόνι - SH100 Zip
  • Ζεστές ανδρικές μπότες για πεζοπορία στο χιόνι - SH100 Zip
Ζεστές ανδρικές μπότες για πεζοπορία στο χιόνι - SH100 Zip

QUECHUA

8558224

- SH100 Zip

35,00 €
  • Ζεστές ανδρικές μπότες για πεζοπορία στο χιόνι - SH100 Zip
  • Ζεστές ανδρικές μπότες για πεζοπορία στο χιόνι - SH100 Zip
  • Ζεστές ανδρικές μπότες για πεζοπορία στο χιόνι - SH100 Zip
  • Ζεστές ανδρικές μπότες για πεζοπορία στο χιόνι - SH100 Zip
Ζεστές ανδρικές μπότες για πεζοπορία στο χιόνι - SH100 Zip
Μέγεθος :

Οδηγός μεγεθών

Το μέγεθός μου

Δεν διατίθεται διαδικτυακά

Έλεγχος διαθεσιμότητας στα καταστήματα

Με πλατύ άνοιγμα με φερμουάρ, το οικολογικό αυτό μποτάκι παρέχει πρακτική προστασία τον χειμώνα, κατά την πεζοπορία σε χιονισμένο έδαφος

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Θερμότητα

Θερμοκρασία άνεσης – σε στάση: -13°C.
σε κίνηση:-22°C

Αδιάβροχο

Διαπνέουσα, αδιάβροχη μεμβράνη που κρατά τα πόδια σας στεγνά

Ευκολία φορέματος

Πλατύ άνοιγμα με μεγάλο πλαϊνό φερμουάρ

Πρόσφυση

Κράτημα τεχνολογίας SNOWCONTACT: επιλεγμένα υλικά και αυλακωτό μοτίβο στη σόλα

Πρόσφυση

Πρόσφυση στο χιόνι χάρη στη θέση και το βάθος των ταπών 4 mm

ΣΥΝΘΕΣΗ / ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Πώς μπορώ να ξέρω ότι τα μποτάκια μου είναι αρκετά ζεστά για τις χειμερινές πεζοπορίες μου;

Επιλέξαμε μια ζεστή επένδυση με μόνωση, ώστε να προστατεύεστε αποτελεσματικά από το κρύο.
Κάναμε δοκιμές τόσο στο εργαστήριο όσο και σε πραγματικές συνθήκες, με εκπροσώπους των χρηστών μας. Ελέγξαμε τα όρια των θερμοκρασιών που εξασφαλίζουν άνεση κατά τη στάση και κατά τη βάδιση, καθώς υπάρχουν σημαντικές διαφορές: -13°C σε στάση και -22°C σε κίνηση. Λάβαμε επίσης υπόψη το γεγονός ότι οι άντρες και οι γυναίκες αντιλαμβάνονται τη θερμοκρασία διαφορετικά.

Πώς με προστατεύουν τα μποτάκια μου από τις εξωτερικές συνθήκες;

Τα μποτάκια σας έχουν σχεδιαστεί με μια ειδική μεμβράνη για εγγυημένη αδιαβροχότητα και διαπνοή. Η μεμβράνη είναι μια εξαιρετικά λεπτή στρώση (5 έως 25 εκατομμυριοστά του μέτρου) προσαρτημένη στην εσωτερική όψη του υφάσματος που εμποδίζει το νερό να εισχωρεί, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει τη διαφυγή της υγρασίας.

Πώς μπορώ να γνωρίζω με σιγουριά ότι τα μποτάκια μου είναι 100% αδιάβροχα;

Για να βεβαιωθούμε ότι τα μποτάκια σας είναι αδιάβροχα, διενεργήσαμε εργαστηριακές δοκιμές προσομοίωσης πεζοπορίας με τα μποτάκια βυθισμένα ως τη μέση σε νερό.Επίσης, διενεργήσαμε επιτόπιες δοκιμές μέτρησης της φθοράς και της γήρανσης.Στη δοκιμή αδιαβροχότητας, ελέγχουμε 3 επίπεδα αδιαβροχότητας: 2.000 κάμψεις (περίπου 4 km βαδίσματος), 4.000 κάμψεις (περίπου 8 km βαδίσματος) και 8.000 κάμψεις (περίπου 16 km βαδίσματος).Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει δοκιμαστεί για 4.000 κάμψεις ή 8 km βαδίσματος.

Σε τι διαφέρει η πρόσφυση από το κράτημα;

Η πρόσφυση που έχουν τα μποτάκια εξαρτάται από τον αριθμό και το σχήμα που έχουν οι τάπες. Το κράτημα εξαρτάται από τα υλικά της σόλας και το αυλακωτό μοτίβο, όπως και στα ελαστικά του αυτοκινήτου σας. Η πρόσφυση βελτιστοποιεί την προώθηση, δεν αφήνει τα μποτάκια να γλιστρήσουν προς τα πίσω στην ανηφόρα και τα σταθεροποιεί.
Το κράτημα δεν αφήνει τα μποτάκια να γλιστρήσουν σε λείο έδαφος ή σε απαιτητικές συνθήκες (βροχή, χιόνι, πάγος), παρέχοντας κράτημα στη σόλα.

Θα αντέξουν τα μποτάκια μου τη συνήθη χρήση μακροπρόθεσμα;

Οι μηχανικοί μας διεξάγουν εργαστηριακές δοκιμές για να εξασφαλίσουν ότι το προϊόν συμμορφώνεται πλήρως προς τις ανάγκες σας κατά τη χρήση του. Επαληθεύουμε τα ακόλουθα στοιχεία: σχίσιμο των οπών των κορδονιών και των λουριών, κόλληση, τοξικολογικές ιδιότητες, ανθεκτικότητα των στοιχείων της εξωτερικής σόλας και του πανωδέρματος στην υπεριώδη ακτινοβολία, την τριβή και την επιταχυνόμενη γήρανση.

Πώς επιλέγω τα σωστά είδη υπόδησης για πεζοπορία στο χιόνι;

Για να εξοπλιστείτε καλά τον χειμώνα, συνιστούμε να ακολουθήσετε τις παρακάτω αρχές:
Ζεστασιά: ένα ζεστό ζευγάρι κάλτσες (ιδανικά με το κατάλληλο ποσοστό μαλλιού στη σύνθεσή τους) σας παρέχει ζεστασιά
Διαπνοή: Επιλέξτε κάλτσες ανάλογα με την ένταση της πεζοπορίας σας και βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε διαπνέον μοντέλο για ελαχιστοποίηση της υγρασίας.
Ύψος παπουτσιού: προσαρμόστε το ύψος της κάλτσας στο άνω μέρος του παπουτσιού και, για μεγαλύτερη προστασία, προτιμήστε ψηλότερες κάλτσες.

Πώς μπορώ να διατηρήσω τις τεχνικές ιδιότητες που διαθέτουν τα μποτάκια μου;

Υδατοαπωθητικότητα είναι η ιδιότητα ενός υφάσματος να κάνει το νερό να απομακρύνεται από την επιφάνειά του χωρίς να το διαπερνά. Έτσι το ύφασμα δεν απορροφά νερό και παραμένει ελαφρύ, διαπνέον και ζεστό. Η υδατοαπωθητικότητα επιτυγχάνεται με ειδική επεξεργασία της εξωτερικής πλευράς του υφάσματος. Αυτή η επεξεργασία πρέπει να επαναλαμβάνεται κατά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Για αυτόν τον σκοπό διατίθενται στα καταστήματά μας τα κατάλληλα προϊόντα (spray ή υγρά).

Πώς να στεγνώσετε τα μποτάκια σας εσωτερικά.

Κατά τη χρήση του, το παπούτσι μπορεί να νοτίσει (λόγω εφίδρωσης και υγρασίας). Εάν είναι ιδιαίτερα υγρό, σας συνιστούμε να αφαιρέσετε την εσωτερική σόλα και να τοποθετήσετε στο εσωτερικό του παπουτσιού μπαλάκια από χαρτί εφημερίδας, τα οποία και θα αντικαθιστάτε τακτικά. Το χαρτί θα τραβήξει την υγρασία και θα επιταχύνει τη διαδικασία στεγνώματος.
Μην τοποθετείτε ποτέ τα παπούτσια σας πολύ κοντά σε πηγές θερμότητας, αλλά αφήστε τα σε ζεστό, στεγνό και καλά αεριζόμενο μέρος.