Απόκρυψη φίλτρων
Filters 0
Ταξινόμηση ανά:
Filters 0
Essential 30 cm 4 . -
  • Κώνοι προπόνησης Essential 30 cm 4 τεμ. - Πορτοκαλί
  • Κώνοι προπόνησης Essential 30 cm 4 τεμ. - Πορτοκαλί
  • Κώνοι προπόνησης Essential 30 cm 4 τεμ. - Πορτοκαλί
Κώνοι προπόνησης Essential 30 cm 4 τεμ. - Πορτοκαλί

KIPSTA

8547467

Essential 30 cm 4 . -

13,00 €
  • Κώνοι προπόνησης Essential 30 cm 4 τεμ. - Πορτοκαλί
  • Κώνοι προπόνησης Essential 30 cm 4 τεμ. - Πορτοκαλί
  • Κώνοι προπόνησης Essential 30 cm 4 τεμ. - Πορτοκαλί
Κώνοι προπόνησης Essential 30 cm 4 τεμ. - Πορτοκαλί
Μέγεθος :
Δεν διατίθεται διαδικτυακά

Έλεγχος διαθεσιμότητας στα καταστήματα

Οι σχεδιαστές ποδοσφαιρικών ειδών μας δημιούργησαν αυτούς τους μεγάλους κώνους σε σχήμα βέλους για απλή και αποτελεσματική προπόνηση στην ομάδα ή στο σπίτι.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Ανθεκτικότητα

Αυτοί οι μεγάλοι κώνοι είναι ανθεκτικοί στα σουτ, χάρη στο εύκαμπτο υλικό τους.

Σταθερότητα

Εγκοπές στη βάση για καλύτερη πρόσφυση σε γρασίδι και τεχνητό χλοοτάπητα.

Ευκολία μάθησης

Το σχήμα βέλους του μεγάλου κώνου υποδεικνύει την επιθυμητή κατεύθυνση.

Ορατότητα

Οι κώνοι είναι ορατοί από απόσταση έως 50 m, χάρη στο κίτρινο νέον χρώμα.

Ευκολία χρήσης

Εξοικονόμηση χρόνου και χώρου: οι κώνοι στοιβάζονται εύκολα.

ΣΥΝΘΕΣΗ / ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Η σειρά Essential και η δική μας προσέγγιση για τους κώνους προπόνησης.

Αξιοποιώντας παρατηρήσεις και μετά από συζητήσεις με προπονητές, εντοπίσαμε διάφορες ανάγκες κατά την προετοιμασία των ασκήσεων: σημάδια στο έδαφος, προσποιήσεις κ.ά. Για την κάλυψη αυτών των αναγκών, σχεδιάσαμε τη σειρά Essential. Χρήσιμα, προσβάσιμα προϊόντα που εξυπηρετούν βασικές λειτουργίες (μαρκάρισμα, στόχοι κ.λπ.) για διασκεδαστική και αποτελεσματική προπόνηση για όλες τις ηλικίες. Μεγάλοι κώνοι που σας επιτρέπουν να μαρκάρετε το γήπεδο. Ακολουθήστε την πορεία!

Η ομάδα σχεδιασμού ποδοσφαίρου μας εξηγεί την ταυτότητα της σειράς Essential

"Θέλαμε να συνεχίσουμε τη σειρά Essential με αυτούς τους μεγαλύτερους κώνους. Γι' αυτό προσθέσαμε το εμβληματικό σχήμα βέλους, που υποδηλώνεται από τη διαφορά υφής μεταξύ των ματ και γυαλιστερών τμημάτων του πλαστικού. Αυτοί οι μεγάλοι κώνοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εμπόδια ή για μαρκάρισμα της περιοχής παιχνιδιού: για παράδειγμα, το βέλος δείχνει προς ποια πλευρά πρέπει να κινηθείτε για να αποφύγετε το εμπόδιο. Θέλαμε να δημιουργήσουμε ανθεκτικούς κώνους με ξεκάθαρες οπτικές ενδείξεις."

Ο σωστός σχεδιασμός και το σωστό μέγεθος για διαισθητική προπόνηση

Οι κώνοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μαρκάρισμα, όρια ή αποφυγή, ανάλογα με το ηλικιακό εύρος. Ο David, διευθυντής δοκιμών της Kipsta και προπονητής, εξηγεί:
"Για τα παιδιά, οι μεγάλοι κώνοι χρησιμοποιούνται για μαρκάρισμα του γηπέδου: είναι ιδανικοί οπτικοί δείκτες. Οι κώνοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μαρκάρισμα δύο μικρών τερμάτων ή πυλών στο παιχνίδι. Για ενήλικες, οι κώνοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εμπόδια: το μέγεθός τους κάνει δύσκολη την αποφυγή τους και απαιτεί συγκέντρωση."

Αξιοπιστία και ανθεκτικότητα, δοκιμασμένες στο γήπεδο

Μοναδική οπτική ταυτότητα και διαισθητικός σχεδιασμός! Αλλά πάνω απ' όλα, θέλαμε οι κώνοι να βελτιώνουν τις προπονήσεις σας, για όσο το δυνατόν περισσότερο. Για να το επιβεβαιώσουμε, δοκιμάσαμε τα προϊόντα μας στο γήπεδο Kipstadium στο Τουρκουάν και με παίκτες U9, U10 και U11 στη Λανς της Γαλλίας. Αυτές οι απαιτητικές δοκιμές σε συνθήκες πραγματικού παιχνιδιού επιβεβαίωσαν ότι το σχήμα των κώνων δεν ήταν μόνο αξιόπιστο και ανθεκτικό αλλά πραγματικά ξεχωριστό!

Σταθεροί κώνοι σε γήπεδα με τεχνητό ή φυσικό χλοοτάπητα.

Για να διατηρούνται οι κώνοι σταθεροί σε γήπεδα με τεχνητό ή φυσικό χλοοτάπητα, η ομάδα σχεδιασμού μας είχε μια έξυπνη ιδέα: η βάση κάθε κώνου έχει μικρές εγκοπές που προσομοιάζουν χτένα. φύλλα γρασιδιού πιάνονται στις εγκοπές αυτές με αποτέλεσμα ο κώνος να στερεώνεται καλύτερα στο έδαφος και να μην παρασύρεται από πλάγιες κινήσεις. Απλό και αποτελεσματικό!

Εξελίξτε την προπόνησή σας με το DECATHLON COACH

Η εφαρμογή Decathlon Coach δημιουργήθηκε για να μπορούν οι χρήστες να παρακολουθούν προγράμματα προπόνησης που δημιουργούνται από τους πιστοποιημένους προπονητές μας. Εκτός από τρέξιμο και περπάτημα, η εφαρμογή προσφέρει πλέον και ειδικά προγράμματα προπόνησης ποδοσφαίρου που σας βοηθούν και σας υποστηρίζουν στις προπονήσεις σας. Κατεβάστε την εφαρμογή από τη διεύθυνση: https://www.decathloncoach.com/fr/home/