Απόκρυψη φίλτρων
Filters 0
Ταξινόμηση ανά:
Filters 0
- SH100 High
  • Ανδρικές ζεστές και αδιάβροχες μπότες πεζοπορίας - SH100 High
  • Ανδρικές ζεστές και αδιάβροχες μπότες πεζοπορίας - SH100 High
  • Ανδρικές ζεστές και αδιάβροχες μπότες πεζοπορίας - SH100 High
  • Ανδρικές ζεστές και αδιάβροχες μπότες πεζοπορίας - SH100 High
  • Ανδρικές ζεστές και αδιάβροχες μπότες πεζοπορίας - SH100 High
Ανδρικές ζεστές και αδιάβροχες μπότες πεζοπορίας - SH100 High

QUECHUA

8367617

- SH100 High

50,00 €
  • Ανδρικές ζεστές και αδιάβροχες μπότες πεζοπορίας - SH100 High
  • Ανδρικές ζεστές και αδιάβροχες μπότες πεζοπορίας - SH100 High
  • Ανδρικές ζεστές και αδιάβροχες μπότες πεζοπορίας - SH100 High
  • Ανδρικές ζεστές και αδιάβροχες μπότες πεζοπορίας - SH100 High
  • Ανδρικές ζεστές και αδιάβροχες μπότες πεζοπορίας - SH100 High
Ανδρικές ζεστές και αδιάβροχες μπότες πεζοπορίας - SH100 High
Μέγεθος :

Οδηγός μεγεθών

Το μέγεθός μου

Δεν διατίθεται διαδικτυακά

Έλεγχος διαθεσιμότητας στα καταστήματα

Θέλετε να εξερευνήσετε χιονισμένες διαδρομές; Η ομάδα των σχεδιαστών μας σχεδίασε με οικολογικά κριτήρια αυτά τα ζεστά παπούτσια με ψηλό πάνω μέρος για περιστασιακές χειμερινές πεζοπορίες

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Θερμότητα

Θερμοκρασία άνεσης – σε στάση: -11°C.
σε κίνηση: -20°C

Αδιάβροχο

Διαπνέουσα, αδιάβροχη μεμβράνη για να παραμένουν τα πόδια σας στεγνά

Πρόσφυση

Κράτημα με τεχνολογία SNOWCONTACT: επιλεγμένα υλικά και τρακτερωτό μοτίβο στις σόλες

Πρόσφυση

Πρόσφυση στο χιόνι χάρη στη θέση και το βάθος των ταπών στα 4,5 mm

Σταθερότητα

Ψηλό πανώδερμα με άγκιστρο για καλή εφαρμογή και υποστήριξη.

ΣΥΝΘΕΣΗ / ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Μπορείτε να γνωρίζετε με σιγουριά ότι τα μποτάκια σας θα είναι αρκετά ζεστά για τις χειμερινές εξορμήσεις σας;

Με βάση τις εργαστηριακές και τις επιτόπιες δοκιμές που εκτελούνται για την αποτίμηση της αίσθησης του κρύου από μια επιτροπή χρηστών, παρακολουθούμε τη θερμική μόνωση που έχουν τα μποτάκια όταν είστε ακίνητοι (στατική αίσθηση -11°C) και όταν κινείστε (δυναμική αίσθηση -20°C). Κατά συνέπεια, τώρα έχετε μια ακριβή μέτρηση της θερμοκρασίας στην οποία σας προστατεύουν αυτά τα μποτάκια. Μπορείτε να δείτε το εύρος θερμοκρασιών άνεσης για τα μποτάκια σας. Λαμβάνουμε υπόψη τη διαφορετική αίσθηση που έχουν οι άντρες και οι γυναίκες.

Πώς σας προστατεύουν τα μποτάκια σας από τις συνθήκες που επικρατούν εξωτερικά;

Τα παπούτσια σας έχουν σχεδιαστεί με μια ειδική μεμβράνη για εγγυημένη αδιάβροχη προστασία και διαπνοή. Η μεμβράνη είναι μια εξαιρετικά λεπτή στρώση (5 έως 25 μικρόμετρα) προσαρτημένη στην εσωτερική όψη του υφάσματος που εμποδίζει το νερό να εισχωρεί, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει τη διαφυγή της υγρασίας.

Διαπνέοντα μποτάκια για τέλεια θερμική άνεση

Θερμική άνεση είναι η ισορροπία μεταξύ της θερμότητας της μπότας και της ικανότητάς της να επιτρέπει στο πόδι να διαπνέει. Η υπερβολική θερμότητα ή η ανεπαρκής ικανότητα διαπνοής σημαίνει ότι συγκεντρώνεται υγρασία και μπορεί να δημιουργηθεί αίσθηση κρύου. Σχεδιάσαμε τα μποτάκια σας με βάση τη δραστηριότητά σας, είτε περιστασιακή είτε συστηματική, και προσθέσαμε μια μεμβράνη που εμποδίζει το νερό να εισχωρεί αφήνοντας την υγρασία να δραπετεύει.

Πώς μπορώ να γνωρίζω με σιγουριά ότι τα μποτάκια μου είναι 100% αδιάβροχα;

Για να βεβαιωθούμε ότι τα μποτάκια σας είναι αδιάβροχα, διενεργήσαμε εργαστηριακές δοκιμές προσομοιώνοντας πεζοπορία με τα μποτάκια βυθισμένα μέχρι τη μέση σε νερό. Επίσης, διενεργήσαμε επιτόπιες δοκιμές για να υπολογίσουμε τη φθορά και τη γήρανση. Κατά τη δοκιμή αδιαβροχότητας, ελέγχουμε 3 επίπεδα αδιαβροχότητας: 2.000 κάμψεις (περίπου 4 km βαδίσματος), 4.000 κάμψεις (περίπου 8 km βαδίσματος) και 8.000 κάμψεις (περίπου 16 km βαδίσματος). Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει δοκιμαστεί για έως 2.000 κάμψεις, αριθμός που ισοδυναμεί με 4 km βαδίσματος.

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην πρόσφυση και στο κράτημα;

Η πρόσφυση των μποτών εξαρτάται από τον αριθμό και το σχήμα των αυλακώσεων. Το κράτημα της μπότας εξαρτάται από τα υλικά κατασκευής της σόλας και το σχέδιο του πέλματος, όπως ισχύει για τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας. Η πρόσφυση βελτιστοποιεί την πρόωση, προλαμβάνει το γλίστρημα της μπότας προς τα πίσω κατά την ανάβαση, και τη σταθεροποιεί.
Το κράτημα δεν αφήνει την μπότα να γλιστράει στο λείο έδαφος ή σε απαιτητικές συνθήκες (βροχή, χιόνι, πάγος) βελτιώνοντας την ευστάθεια της σόλας.

Τι είδους κράτημα και πρόσφυση παρέχουν τα συγκεκριμένα παπούτσια;

Εξοπλισμένα με σόλες SNOWCONTACT, τα παπούτσια σας έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη άνεση και κράτημα κατά την πεζοπορία και για πρόσφυση στο χιόνι. Η θέση και το ύψος που έχουν οι τάπες (3 mm) έχουν στοχευμένη σχεδίαση για βέλτιστο κράτημα όταν περπατάτε στο χιόνι. Η επιφάνεια και η διάταξη των ταπών είναι σχεδιασμένες για ιδανικό κράτημα στο στρώμα σκληρού χιονιού και για απομάκρυνση του περίσσιου νερού, για να μην γλιστρήσετε.

Πώς με βοηθάει η τεχνολογία SNOWCONTACT που υπάρχει ενσωματωμένη στη σόλα;

Οι σόλες SNOWCONTACT έχουν κατασκευαστεί με μια ειδική σύνθεση, ενώ το σχέδιο των αυλακώσεων εγγυάται το καλύτερο δυνατό κράτημα και πρόσφυση. Οι σόλες SNOWCONTACT είναι πιο αποτελεσματικές από τις συμβατικές σόλες πάνω στο χιόνι. Για το περπάτημα πάνω στον πάγο, ο μόνος τρόπος για απόλυτη ασφάλεια είναι να προσθέσετε αντιολισθητικό κράτημα στα μποτάκια σας.

Θα αντέξουν τα μποτάκια σας τη συστηματική χρήση με το πέρασμα του χρόνου;

Οι μηχανικοί μας διεξήγαγαν εργαστηριακές δοκιμές για να διασφαλίσουν ότι το προϊόν συμμορφώνεται πλήρως προς τις απαιτήσεις ικανοποίησής σας κατά τη χρήση. Στις επικυρώσεις μας περιλαμβάνονται τα εξής στοιχεία: σχίσιμο των οπών των κορδονιών και των λουριών, κόλληση, τοξικολογικές ιδιότητες, αντίσταση στην υπεριώδη ακτινοβολία, στην τριβή των στοιχείων της εξωτερικής σόλας και του πανωδέρματος, επιταχυνόμενη γήρανση.

Πώς επιλέγω τα σωστά είδη υπόδησης για πεζοπορία στο χιόνι;

Για να είστε πλήρως εξοπλισμένοι τον χειμώνα, σας συνιστούμε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες: Ζέστη: ζέστη που προσφέρουν ένα ζευγάρι ζεστές κάλτσες (ιδανικά με επαρκή περιεκτικότητα σε μαλλί)
Διαπνοή: Διαλέξτε τον τύπο κάλτσας που ταιριάζει στον βαθμό έντασης της πεζοπορίας και βεβαιωθείτε ότι διαπνέει, έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσετε την υγρασία.
Ύψος μπότας: ρυθμίστε το ύψος της κάλτσας με βάση το ύψος της μπότας και, κατά προτίμηση, επιλέξτε ψηλές κάλτσες για μεγαλύτερη προστασία.

Πώς να διατηρήσω τις τεχνικές ιδιότητες που διαθέτουν τα μποτάκια μου;

Η υδατοαπωθητική ιδιότητα του υφάσματος επιτρέπει στο νερό να γλιστράει στην επιφάνειά του χωρίς να απορροφάται. Έτσι, το ύφασμα δεν απορροφά νερό και παραμένει ελαφρύ, διαπνέον και ζεστό. Η υδατοστεγανότητα αυτή επιτυγχάνεται με την επεξεργασία της εξωτερικής επιφάνειας του υφάσματος. Η διαδικασία αυτή θα πρέπει να επαναληφθεί κατά τη διάρκεια ζωής του ενδύματος. Για αυτόν τον σκοπό διατίθενται στα καταστήματά μας τα κατάλληλα προϊόντα (σπρέι ή υγρά).

Πώς να στεγνώσετε το εσωτερικό των παπουτσιών σας.

Τα παπούτσια μπορεί να γίνουν βαριά εάν φοριούνται βρεγμένα (συμπύκνωση και εφίδρωση)
Εάν οι μπότες σας είναι πολύ βρεγμένες, σας συμβουλεύουμε να αφαιρείτε την εσωτερική σόλα και να τις γεμίζετε με μπαλάκια από εφημερίδα που θα αλλάζετε τακτικά. Το χαρτί θα τραβήξει την υγρασία και θα επιταχύνει τη διαδικασία στεγνώματος.
Μην τοποθετείτε ποτέ τα παπούτσια σας πολύ κοντά σε πηγές θερμότητας, αλλά αφήστε τα σε ζεστό, στεγνό και καλά αεριζόμενο μέρος.