Απόκρυψη φίλτρων
Filters 0
Ταξινόμηση ανά:
Filters 0
SH100 -
  • Γυναικείες ζεστές μπότες πεζοπορίας στο χιόνι SH100 - Γκρι
  • Γυναικείες ζεστές μπότες πεζοπορίας στο χιόνι SH100 - Γκρι
  • Γυναικείες ζεστές μπότες πεζοπορίας στο χιόνι SH100 - Γκρι
  • Γυναικείες ζεστές μπότες πεζοπορίας στο χιόνι SH100 - Γκρι
  • Γυναικείες ζεστές μπότες πεζοπορίας στο χιόνι SH100 - Γκρι
Γυναικείες ζεστές μπότες πεζοπορίας στο χιόνι SH100 - Γκρι

QUECHUA

8344698

SH100 -

18,00 €
  • Γυναικείες ζεστές μπότες πεζοπορίας στο χιόνι SH100 - Γκρι
  • Γυναικείες ζεστές μπότες πεζοπορίας στο χιόνι SH100 - Γκρι
  • Γυναικείες ζεστές μπότες πεζοπορίας στο χιόνι SH100 - Γκρι
  • Γυναικείες ζεστές μπότες πεζοπορίας στο χιόνι SH100 - Γκρι
  • Γυναικείες ζεστές μπότες πεζοπορίας στο χιόνι SH100 - Γκρι
Γυναικείες ζεστές μπότες πεζοπορίας στο χιόνι SH100 - Γκρι
Μέγεθος :
Δεν διατίθεται διαδικτυακά

Έλεγχος διαθεσιμότητας στα καταστήματα

Οι μηχανικοί μας σχεδίασαν αυτές τις μπότες για περιστασιακές πεζοπορίες. Είναι ιδανικές για πατημένο χιόνι, για εξερεύνηση χιονισμένων διαδρομών.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Θερμότητα

Θερμοκρασία άνεσης σε στατική λειτουργία: +2°C· σε δυναμική λειτουργία: -8°C.

Αδιάβροχο

100% αδιάβροχες μπότες χιονιού monobloc (επάνω τμήμα χωρίς αδιάβροχη μεμβράνη)

Πρόσφυση

Τεχνολογία SNOWCONTACT: βέλτιστο κράτημα στο χιόνι, τάπες 5 mm.

Πρόσφυση

Πρόσφυση στο χιόνι, χάρη στη διάταξη και το βάθος των ταπών 5 mm.

Ευκολία φορέματος

Μεγάλο άνοιγμα ώστε να φοριούνται εύκολα και να παραμένουν στητές.

ΣΥΝΘΕΣΗ / ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Μπορώ να είμαι βέβαιος ότι οι μπότες μου είναι αρκετά ζεστές για τις χειμερινές πεζοπορίες μου;

Επιλέξαμε ζεστή επένδυση που παρέχει μόνωση και σας προστατεύει αποτελεσματικά από το κρύο.
Τα υποβάλαμε σε δοκιμή στο εργαστήριο και σε πραγματικές συνθήκες με αντιπροσωπευτικούς χρήστες. Ελέγξαμε τη μέγιστη θερμοκρασία στην οποία παραμένουν άνετα σε ακινησία ή κίνηση, διότι μπορεί να ποικίλλει σε σημαντικό βαθμό: +2°c σε στατική λειτουργία ή σε ακινησία και -8°C σε δυναμική λειτουργία (κίνηση). Και καταγράψαμε τις διαφορές όσον αφορά το τι αισθάνονται οι άνδρες και οι γυναίκες.

Πώς με προστατεύουν οι μπότες μου από τις εξωτερικές συνθήκες;

Οι μπότες σας έχουν σχεδιαστεί με 100% αδιάβροχο παπούτσι μεσαίου ύψους ώστε να προστατεύουν το τμήμα του ποδιού που έρχεται περισσότερο σε επαφή με το χιόνι. Το υφασμάτινο επάνω μέρος είναι υδατοαπωθητικό και ζεστό ώστε να διασφαλίζεται η καλή προστασία από το κρύο και το χιόνι.

Πώς μπορώ να είμαι βέβαιος ότι οι μπότες μου είναι 100% αδιάβροχες;

Φροντίσαμε οι μπότες σας να είναι αδιάβροχες διεξάγοντας εργαστηριακές δοκιμές προσομοίωσης της βάδισης με τις μπότες βυθισμένες μέχρι τη μέση σε νερό. Διεξήγαμε επίσης δοκιμές φθοράς και γήρανσης σε πραγματικές συνθήκες. Η αδιαβροχοποίηση ελέγχεται σε 3 επίπεδα: 2000 κάμψεις (βάδισμα 4 km περίπου), 4000 κάμψεις (βάδισμα 8 km περίπου) και 8000 κάμψεις (βάδισμα 16 km περίπου). Οι μπότες ελέγχθηκαν σε 8000 κάμψεις, που ισοδυναμούν σε 16 km βάδισης.
(Σημείωση: Το επάνω μέρος είναι υδατοαπωθητικό)

Σε τι διαφέρει η πρόσφυση από το κράτημα;

Το κράτημα των μποτών εξαρτάται από τον αριθμό και το σχήμα των ταπών. Η πρόσφυση εξαρτάται από τα υλικά και τις τάπες που χρησιμοποιούνται στις σόλες, όπως τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας. Η πρόσφυση βελτιστοποιεί την πρόωση, αποτρέπει την ολίσθηση της μπότας προς τα πίσω σε ανωφέρειες και σταθεροποιεί το πόδι.
Το κράτημα αποτρέπει την ολίσθηση της μπότας σε λείο έδαφος ή υπό δυσχερείς συνθήκες (βροχή, χιόνι, πάγος) παρέχοντας κράτημα στη σόλα.

Ποιο είδος κρατήματος και πρόσφυσης παρέχει αυτό το παπούτσι;

Οι μπότες σας, που διαθέτουν σόλες SNOWCONTACT, έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη άνεση όσον αφορά το κράτημα στην πεζοπορία και την πρόσφυση στο χιόνι. Η διάταξη και το ύψος των ταπών (5mm) είναι στρατηγικά σχεδιασμένα για βέλτιστο κράτημα κατά την πεζοπορία στο χιόνι. Η επιφάνεια και ο τύπος του πέλματος ταπών έχουν σχεδιαστεί για τέλεια επαφή με επιφάνειες σκληρού χιονιού και απομάκρυνσης τυχόν πλεονάζοντος νερού ώστε να μην γλιστράτε.

Ποιος είναι ο σκοπός της τεχνολογίας SNOWCONTACT στις σόλες των μποτών μου;

Οι σόλες SNOWCONTACT κατασκευάζονται από ειδικό υλικό και σχήμα ταπών ώστε να διασφαλίζεται το βέλτιστο δυνατό κράτημα και πρόσφυση. Οι σόλες SNOWCONTACT είναι πιο αποτελεσματικές στο χιόνι σε σύγκριση με τις παραδοσιακές σόλες. Όταν περπατάτε σε πάγο, ο μόνος τρόπος να διασφαλίσετε τη βέλτιστη ασφάλεια είναι να προσθέσετε καρφιά πάγου στις μπότες σας.

Θα αντέξουν οι μπότες μου σε τακτική χρήση μακροπρόθεσμα;

Οι μηχανικοί μας διεξάγουν εργαστηριακές δοκιμές για να διασφαλίσουν απόλυτα ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι. Μεταξύ άλλων, επικυρώνουμε τα ακόλουθα στοιχεία: αντοχή οπών κορδονιών και ιμάντων, αντοχή των συγκολλημένων μερών, τοξικολογικές ιδιότητες, αντίσταση στην υπεριώδη ακτινοβολία, φθορά της σόλας και όλων των στοιχείων του πανωδέρματος, επιταχυνόμενη γήρανση.

Πώς πρέπει να επιλέξω τα παπούτσια μου για πεζοπορία στο χιόνι;

Για να είστε πλήρως εξοπλισμένοι τον χειμώνα, σας συνιστούμε να ακολουθείτε τις εξής βασικές αρχές:
Ζεστασιά: επενδύστε στη θερμότητα επιλέγοντας ζεστές κάλτσες (ιδανικά με κατάλληλη περιεκτικότητα % σε μαλλί)
Διαπνοή: Επιλέξτε κάλτσες σύμφωνα με την ένταση της πεζοπορίας και προτιμήστε διαπνέοντα μοντέλα για τον περιορισμό της υγρασίας.
Ύψος της μπότας: προσαρμόστε το ύψος της κάλτσας ανάλογα με το ύψος της μπότας και προτιμήστε "ψηλά" μοντέλα εάν χρειάζεστε περισσότερη προστασία.

Πώς μπορώ να διατηρήσω τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μποτών μου;

Η υδατοαπωθητικότητα ενός υφάσματος είναι η ικανότητά του να επιτρέπει στο νερό να τρέχει από την επιφάνειά του χωρίς να το απορροφά. Έτσι, το ύφασμα δεν απορροφά νερό και παραμένει ελαφρύ, διαπνέον και ζεστό. Η υδατοαπωθητικότητα επιτυγχάνεται μέσω επεξεργασίας της εξωτερικής επιφάνειας του υφάσματος. Αυτή η επεξεργασία πρέπει να ανανεώνεται κατά τη διάρκεια ζωής του υφάσματος. Στα καταστήματά μας διατίθενται προϊόντα (σπρέι και υγρά).

Πώς λειτουργεί η εγγύηση του προϊόντος;

Το προϊόν αυτό έχει εγγύηση 2 ετών από την ημερομηνία έκδοσης της απόδειξης αγοράς του. Για τα προϊόντα που καλύπτονται από την εγγύηση προβλέπεται αντικατάσταση χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Η εγγύηση καλύπτει ελαττωματικά προϊόντα, εκτός εάν το ελάττωμα προκλήθηκε από κανονική φθορά ή ακατάλληλη χρήση.

Βαθμολογία για σύγκριση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των προϊόντων

Το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του προϊόντος υπολογίζεται στο σύνολο του κύκλου ζωής του βάσει διαφόρων δεικτών. Παρέχεται βαθμολογία από A έως E που βοηθά να προσδιορίζετε εύκολα τα προϊόντα με τις καλύτερες περιβαλλοντικές επιδόσεις, συγκρίνοντας προϊόντα του ίδιου τύπου. Η Decathlon έχει δεσμευτεί σε αυτή την προσέγγιση. Όλες οι ενέργειές μας σχετικά με τη βιωσιμότητα: http://developpement-durable.decathlon.com/